20. aprill 2011 kell 11:03

Eesti sõlmis Kasahstaniga investeeringute kaitse lepingu

Eesti allkirjastas täna Kasahstaniga investeeringute kaitse lepingu, teatas majandusministeerium.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts allkirjastas koos Kasahstani asepeaministri Yerzhan Kazykhanoviga Eesti ja Kasahstani vahelise investeeringute soodustamise ja vastastikuse kaitse lepingu eelnõu.

Sõlmitav leping loob investoritele soodsad tingimused, tagades nende õigused ja tegutsemisvabaduse nii Eestis kui Kasahstanis.

Eestil on kehtivad investeeringute soodustamise ja kaitse lepingud Ameerika Ühendriikide, Austria, Belgia, Hiina, Hispaania, Hollandi, Iisraeli, Itaalia, Kreeka, Leedu, Luksemburgi, Läti, Norra, Poola, Prantsusmaa, Rootsi, Saksamaa, Soome, Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigi, Šveitsi, Taani, Tšehhi, Türgi, Araabia Ühendemiraatide ning Ukrainaga.

Allkirjastatud leping ratifitseeritakse riigikogus.

 

Autor: 1706-aripaev

Hetkel kuum