Ufonautide rokk

Andres Haabu 21. aprill 2011, 00:00

Teise maailmasõja paiku taevalaotuses ringi tuhisenud salapäraste ufolaevade järgi nime saanud Foo Fightersi viimane album algab üsna õõnsalt. Turvaline, aga samas hästi rokkiv plaat keerleb üsna ühtlaselt. Ühelt poolt on see hea - Foo Fighters on ikka sama hästi ennast iga looga korralikult käima vedav bänd, teisalt aga kipub album mõjuma tsipake ühekülgselt.

Kui album üksikuteks singliteks lammutada, võiks vabalt saada mitu üsna sarnaselt hästi toimivat hea hitipotentsiaaliga rokkpala. Üks erand on kindlasti "I Should Have Known", mida kuulates tundub, et bänd on vahetanud salaja kohad inglise muusikutega bändist Coldplay. Kokku ühtlaselt hea maitsega konserv.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing