VIDEO: laenamine kahjustab teie tervist?

Kaisa Gabral 25. aprill 2011, 14:43

Laenamisprotsessis peavad nii lanuandja kui võtja omama piisavalt tasakaalustatud infot laenamise kohta, seletas tänasel mõistliku laenamise juhendit tutvustavalt pressibriifingul finantsinspektsiooni esimees Raul Malmstein.

Tänasel bressibriifingul tutvustas finantsinspektsiooni juhatuse esimees Raul Malmstein vastutustundliku laenamise juhendit, mille käigus tõi välja ka tõiga, et kliente tuleb teavitada/hoiatada ka võimalikust mustast stsenaariumist ning jagada tasakaalustatud infot. Näitena tõi ta välja suitsupakkidel oleva hoiatava kirja. 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    31. July 2011, 17:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing