"Valitsus ei saa alati rahva arvamust kuulata"

Kaisa Gabral 02. mai 2011, 10:27

Poliitikute soov rahvale meeldida ei vii alati positiivsete tulemusteni – nad peavad tegema asju, mis on riigile hädavajalikud, lausus Andrus Ansip Läti televisioonis.

„Valitsus ei saa alati ühiskonna arvamust kuulata. 2007. aasta lõpus olin ma täiesti ebapopulaarne, sest inimesed rääkisid, et Eesti on kõige sügavamas kriisis pärast Suurt Depressiooni ja sellest ei saa aru ainult üks inimene – mina. Niinimetatud eksperdid tahtsid elavdada majandust meie reservide arvelt, aga tegelikult sel hetkel kriisi ei olnud. Meil oli kõige suurem eelarveülejääk, mille eksperdid tahtsid lihtsalt buumi ajal ära raisata,“ ütles Ansip Läti Delfi vahendusel.

 

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. May 2011, 09:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing