Preatoni reisibüroo läheb likvideerimisele

Alyona Stadnik 03. mai 2011, 00:00

Egiptuse rahutused suurendasid reisifirmade kitsikust. Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuht Mari-Liis Rüütsalu sõnul said ka nemad eelmisel nädalal sellise teate. "Pärast Egiptuse äralangemist ei olnudki neil tšarterkohti," kommenteeris Rüütsalu ning lisas, et nendega ei jäänud Estravelil mingeid broneeringuid pooleli.

Rüütsalu sõnul oli Egiptus kõikidele turismiettevõtetele ebameeldiv teema. "Palju reise langes ära. Võib-olla nende lõpetamine on seotud Egiptusega, sest viimased aastad olid turismiettevõtetele väga rasked," lausus Rüütsalu.

Eelmisel aastal oli tuhakriis, millele järgnes Top Toursi pankrot, meenutas Rüütsalu. "Väga palju ebameeldivaid kokkulangevusi on olnud ühe aasta jooksul. Väiksematele ettevõtetele oli see aasta raske."

Domina World Traveli veebilehekülg ei ole kasutuses ning kontorist ei õnnestunud eile kedagi kommentaariks kätte saada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing