Üllatav pööre võlavaidluses

Aivar Hundimägi 03. mai 2011, 16:58

Tallinnas Suur-Sõjamäe 27b keevitati kolm inimest tööstushoonesse kinni, sest rentnik oli jäänud majaomanikule raha võlgu.

Üürnik ehk Gallaplasti-nimeline firma jäi mitme kuu üüri ja ka kommunaalmakseid võlgu, mille peale omanikfirma keevitas üürniku tsehhi uksed kinni, ent selgus, et sinna jäid sisse mõned inimesed, kirjutas Delfi.

Pärast politsei saabumist lõikas kinnisvaraomanik ukse jälle lahti. Tegelikult oleksid hoones olevad inimesed sealt välja saanud küll, sest hoonel on aknaid ja teisi uksi, aga seesolijad olid teised uksed oma kaubaga ära barrikadeerinud. Selle peale keevitaski kinnisvaraomanik omapoolse riukana lao ukse kinni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. May 2011, 17:13
Otsi:

Ava täpsem otsing