Raamidest väljas

Signe Sillasoo 06. mai 2011, 00:00

Tunnistan, et olen tavapäratute, uudsete ja raamist väljas asjade suur austaja. Miks teha kõike argiselt, kui võib proovida uutmoodi, eriliselt ja üllatavalt? Ei tasu ju. Seetõttu on mul väga hea meel, et veidralt lahedaid ja lahedalt veidraid ideid inimeste peades viimasel ajal kohe eriti palju on tärganud. Vähemalt on neid rohkem silma-kõrva jäänud.

Üks sellistest ideedest on kindlasti Põhuteater, mis eelmisel nädalal oma uksed avas ja külalisi kuni oktoobri alguseni külla ootab. Põhupakkidest maja asub Skoone bastionil ja pakub mitme kuu vältel rohkelt etendusi, installatsioone, aktsioone ja lihtsalt mõnusat kohta, kus päiksepaistelisel päeval aega veeta.

Sama toreda ettevõtmisega on hakkama saanud MIM-projekti liikmed. Nende teatriruum asub Kultuurikilomeetri lõpus ja pakub 9. maini oma lavastusega huvilistele öko- ja keskkonnateemadel mõtisklemist.

Kel soovi maitsemeeli turgutada, nende jaoks sobib ehk pimetest mõnes restoranis või söömaaeg katuste kohal õhus. Viimast saab Tallinnas katsetada juba juuni alguses, kui Rotermanni väljakule kerkib kraana otsas rippuv taevarestoran Dinner In The Sky. Et ettevõtmine on suurejooneline, siis lubatakse selle juures ka head toitu. Tasub kiikama, maitsma ja kõõluma minna.

Ja see pole veel õnneks kõik. Erilisi elamusi tõotavad ka Geriljakino ja Piusa liivakino.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing