Swedbank: börsist räägime suve lõpus

Alyona Stadnik 06. mai 2011, 00:00

NASDAQ OMXi juhatuse esimehe Andrus Alberi sõnul oleks Swedbanki aktsiate noteerimine Tallinnas kindlasti positiivne. "See elavdaks kauplemist ning suurendaks huvi investeerimise vastu kõigis Balti riikides, kuna Swedbank tegutseb kõigis kolmes riigis ja juba praegu on iga kolmanda Tallinna börsil toimuva tehingu sooritanud leedulased või lätlased," kommenteeris Alber.

Ta lisas, et Swedbanki aktsiatega Tallinnas kauplemise võimalusest on räägitud korduvalt pärast Hansapanga lahkumist börsilt. "Kui see samm otsustatakse astuda, siis mina näen sellel ainult positiivseid tagajärgi, mis loodetavasti julgustavad ehk ka teisi eestlaste seas populaarseid Põhjala ettevõtteid oma aktsiaid Balti väärtpaberiturgudele tooma," lausus Alber.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing