Aktsionärid ulatasid Tallinna Veele abikäe

Kadrin Karner 09. mai 2011, 00:00

"Ettevõtte aktsionäridena soovime juhtida Teie tähelepanu, et KA (konkurentsiamet - toim) tegevus ja "Monopolide hinnapiirangute kehtestamise seadus" ei ole vastavuses Euroopa Liidu seaduste ja põhimõtetega, kaitsmaks piiriüleseid investeeringuid ning tagamaks kapitali vaba liikumist," kirjutasid aktsionärid komisjonile.

Eelmisel nädalal toimunud valitsuse pressikonverentsil märkis peaminister Andrus Ansip, et ei saa aru, miks peab Tallinnas maksma vee eest kolmandiku võrra rohkem kui Tartus, kui seal on vee kvaliteet isegi parem.

Tallinna Vee kommunikatsioonijuht Priit Koff ütles Äripäevale mõne päeva eest, et nendega aktsionärid oma Euroopa Liidu Komisjonile tehtavat pöördumist kooskõlastanud ei ole.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing