Ossinovski sai loa BRC ostuks

ÄP 10. mai 2011, 00:00

Kuigi mitu välisinvestorit on tahtnud Balti Realiseerimiskeskust ehk BRCd osta, otsustas investeeringute haldusfirma ja BRC senine omanik United Partners Investments (UPI) müüa pool varamüügikeskusest Oleg Ossinovski ettevõttele Skinest Grupp. Konkurentsiamet andis eile loa koondumisele, mille tulemusel omandavad UPI ja Skinest Grupp ühise valitseva mõju BRC üle.

UPI juhatuse liikme Tarmo Rootemani sõnul oli partneri valikul oluline argument see, et neile huvipakkuvatel turgudel on Skinest Grupil oma esindus olemas. Näiteks Valgevene, kus neil on väga palju ostjaid. Samuti on neil esindus olemas Venemaal. "Ka finantsilise külje pealt on koos kindlam minna uutele turgudele. Selliselt on jagatud nii võimalused kui ka riskid," sõnas Rooteman.

Hinda ei avalda. Skinest Grupp ASi omanik ja nõukogu esimees Oleg Ossinovski ostu hinda ei avaldanud, see on konfidentsiaalne. "Ostsime sellepärast, et Balti Realiseerimiskeskus on Eestis suurim automüüja ning neil on kahekümneaastane ajalugu," märkis ta Äripäevale. Ossinovski lisas, et see on kindlasti hea investeering, kus ta näeb edukat arengut tulevikus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing