Disney tulemused jäid analüütikute prognoosidele alla

Rait Rebane 11. mai 2011, 21:42

Eile hilisõhtul avaldas teise kvartali majandustulemused meelelahutus konglomeraat Walt Disney. Ettevõte ei suutnud täita analüütikute ootusi ning tänasel kauplemispäeval on aktsia kukkunud enam kui 5,5 protsenti.

Walt Disney kasum kukkus aastataguselt 953 miljonilt dollarilt 942 miljoni dollarini ehk aktsia kohta 48 sendini, käive kerkis 6 protsenti 9,08 miljardi dollarini. Reutersi poolt jälgitavad analüütikud prognoosisid keskmiselt aktsiakasumiks 57 senti ning käibeks 9,12 miljardit dollarit.

„Me ootasime kesiseid tulemusi, kuid eile avaldatud raport jäi alla isegi meie pessimistlikele prognoosidele,” teatas Nomura Securitiesi analüütik Michael Nathanson., „kuigi kvartalitulemusi survestasid mitmed negatiivsed faktorid, mis ei sõltunud juhtimisotsustest, kardavad paljud investorid, et ka järgmiste kvartalite tulemused on kesised.”

Kuigi raport jäi allapoole Nathansoni prognoosidele, säilitas analüütik Disney aktsiale „osta” reitingu.”

Kolmapäeva pärastlõunaks on Walt Disney aktsiahind on kauplemishinnaga 41,36 dollarit kaotanud eilse sulgemishinnaga võrreldes 5,74 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. May 2011, 21:42
Otsi:

Ava täpsem otsing