Kuusmik: Eestis on palju häid juhte

Anne Oja 12. mai 2011, 18:41

Ettevõtja ja riigile kuuluva Eesti Energia nõukogu liikme Rein Kuusmiku sõnul on Eestis piisavalt palju häid juhte, kuid rahvusvahelisele turule minekul tuleks välismaalasest juht Estonian Airile siiski kasuks.

"Eesti Energia nõukogu liikmena ei pea ma vajalikuks seda kommenteerida," vastas Kuusmik küsimusele, kas riigifirmat oleks parem usaldata välismaalase või kohaliku juhi kätte, "kuid ettevõtjana arvan, et Eestis on palju häid juhte ja ettevõtteid, mille on üles töötanud Eesti juhid, võtame kasvõi Tarmeko, Repo Vabrikud või Sylvesteri…"

Kuusmik lisas: "Kui Estonian Airi vaadata, olen aga nõus, et rahvusvahelisele turule minekul oleks seal välismaine juht ilmselt kasuks."

Sel nädalal teatas Estonian Airi nõukogu esimees Joakim Helenius, et lennufirma uueks presidendiks sobib vaid rahvusvahelise taustaga inimene ja on oodata, et 100% Eesti riigile kuuluva Estonian Airi uueks juhiks saab välismaalane.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2011, 18:42
Otsi:

Ava täpsem otsing