UniCredit Leasing registreeris filiaali Leedus

Silvia Kruusmaa 20. mai 2011, 16:28

Reedel, 20. mail registreeriti Leedus ettevõtte SIA UniCredit Leasing filiaali. Sellega on ettevõte avanud esinduskontorid kõigis kolmes Balti riigis.

Harukontor asub Vilniuses ning nagu Läti ja Eesti filiaal hakkab ka see pakkuma eraisikutele ja juriidilistele isikutele liisinguteenuseid autode, tööstusseadmete ning kommertsmootorsõidukite omandamiseks.

"Me näeme Leedu turul hetkel suurt potentsiaali, sest see on Balti piirkonna suurim turg,” SIA UniCredit Leasingu nõukogu esimees Jevgenijs Belezjaks.

UniCredit Leasing prognoosib, et 2011. aastal tõuseb tehingute arv Balti riikides tagasi kriisieelsele tasemele ning ületab 150 miljonit eurot. Seda näitavad ka selle aasta esimese kvartali tegevustulemused: UniCredit Leasingu poolt Lätis ja Eestis sõlmitud tehingute arv on kasvanud 40%.

2010. aastal tugevdas SIA UniCredit Leasing oma positsiooni Läti liisinguturul ning laiendas oma tegevust Balti riikides. Läti liisinguandjate ühenduse andmetel oli SIA UniCredit Leasing 2010. aastal uute tehingute arvu poolest juhtiv liisinguettevõte Lätis. SIA UniCredit Leasing finantseerib nii tööstusseadmete kui ka kommertsmootorsõidukite omandamist ning pakub samuti finantseerimist mootorsõidukite omandamiseks.

SIA UniCredit Leasing on UniCredit Bank ASi and UniCredit Leasing Groupi tütarettevõte, millel on üle 10 aasta kogemusi Läti turul tegutsedes. Hetkel tegutseb UniCredit aktiivselt 22 riigis, kuid üle maailma on UniCreditil kokku esindusi 50 riigis. UniCreditil on ligikaudu 96000 harukontorit, milles teenindatakse üle 40 miljoni kliendi.

Lätis tegutseb UniCredit Leasing 1999. aastast ja ettevõtet juhatab Jevgenijs Belezjaks. Ettevõtte Eesti harukontor tegutseb alates 2008. aastast ja seda juhatab Pille Parind. Leedu harukontori juhatajaks saab Laimonas Belickas, kellel on finantssektori töös üle 10 aasta kogemusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2011, 16:29
Otsi:

Ava täpsem otsing