Spacecom viib venima jäänud vaidluse Eestist välja

Kadrin Karner 24. mai 2011, 00:00

"Riigikohtu loakogu otsus jätab vaidluses endiselt vastuseta mitu väga põhimõttelist küsimust, mis loob selge vajaduse pöörduda neis küsimustes Euroopa Kohtu poole," selgitas ASi Spacecom esindav vandeadvokaat Marti Hääl.

Eesti Raudtee esindaja vandeadvokaat Leon Glikman märkis, et kuna riigikohus keeldus ASi Spacecom kaebust menetlusse võtmast, jõustus ringkonnakohtu otsus, mis kohustab ettevõtet Eesti Raudteele tasuma umbes 227 miljonit Eesti krooni pluss menetluskulud.

Spacecomi juhatuse esimees Oleg Ossinovski nentis, et loakogu otsus tuli talle üllatusena. "Minul Eesti kodanikuna on siiralt kahju, et riigikohus väldib keerukate ja põhimõtteliste ärivaidluste menetlemist, sundides ettevõtjat viima vaidluse Eesti piiridest välja," selgitas ta.

Vaidluse põhjus on 2004./2005. aasta eest Spacecomilt nõutav infrastruktuuritasu, mis on ligikaudu 65% kõrgem 2005./2006. aasta hinnakirjast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing