Kaubanduskoda väisab ettevõtjatega Moldovat

Kadrin Karner 24. mai 2011, 13:55

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Eesti ettevõtjad viibivad ärivisiidil Moldovas.

Ärivisiidi eesmärk on arendada kahepoolset koostööd ja leida uusi ärivõimalusi Moldovas, teatas koda. Ettevõtjate üheksaliikmelisel delegatsioon kohtub Eesti suursaadikuga Ukrainas ja Moldovas Jaan Heinaga, saatkonna asejuhi Mati Murdiga ja Eesti aukonsuliga Moldovas Igor Goncearoviga.

Ettevõtjatest kuuluvad äridelegatsiooni:

Armin Karu (Olympic Entertainment Group AS), Villem Alango (Datel AS), Anu Viks (Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon), Lillerin Liflyndski ja Erki Liflyndski (Estinvait OÜ), Malle Pottsepp (Estravel AS),  Karl Kivi (FEMW OÜ), Jüri Pärtna ja Harald Lindeberg (Geo S.T. OÜ), Lembit Sammel (Reaalsüsteemid AS) ja Kristy Tättar (Eesti Kaubandus-Tööstuskoda).

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. May 2011, 13:55
Otsi:

Ava täpsem otsing