E-poodnikud eksivad seaduse vastu. Must nimekiri

ÄP 26. mai 2011, 00:00

Kaks e-poodi - beautyshop.ee (omanikud Angelika Maalmann ja Veronika Kookmaa) ning dreams.ee (omanik Helena Prosovits) rippusid veel eile mustas nimekirjas MTRi registreeringu puudumise tõttu, kuid on hiljuti siiski jaemüüja registreeringu omandanud.

Tarbijakaitseamet on välja toonud e-poodidele kehtivad nõuded, mille eiramine peaks muutma kliendid ettevaatlikuks. E-kauplus peab olema registreeritud majandustegevuse registris jaekauplejana. Registreerimisel tuleb märkida end e-kaubandusega tegelejaks ja tuua välja ka e-kaupluse veebiaadress.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing