• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu parim ettevõte on Mikser Disain

  Tartu Linnavalitsuse konkursil “Parim ettevõtja 2010” valiti  edukaim ettevõtja Tartu Loomemajanduskeskuses, milleks sai Mikser Disain OÜ. 

  Mikser Disain on 2009. aasta suvel asutatud ja Tartu Loomemajanduskeskuses asuv disainistuudio, mille tegevusaladeks on graafiline disain ja fotograafia.
  Mikser Disaini tegevjuhi Ahto Sooaru sõnul näevad nad end tulevikus ettevõttena, mis keskendub inimestele – silmas pidades nii kliente kui ka oma ettevõtte töötajaid. „Peamine on, et meil oleks fun tööd teha ja kedagi ei peaks selleks sundima,“ lisas Sooaru.
  Tartu Loomemajanduskeskuse juhi Raul Oreškini sõnul alustasid Mikser Disaini asutajad oma ettevõtte loomisega juba tudengipõlves. „Hoolimata noorusest ja suurest koormusest seoses koolide lõpetamise ja äritegevuse käima lükkamisega, on nad suutnud säilitada oma töödes mängulisuse ja taganud ka professionaalse teostuse."
  Oreškin lisas, et ettevõtte käibenumbrid on kahe aasta jooksul tõusnud, tekkinud on ekspordikäive ning ettevõte plaanib juba sel aastal laienemist, kolides lähikuudel loomemajanduskeskuse teise maja suurematesse ruumidesse.  
  Mikser Disain on esimene loomemajanduskeskuse inkubatsiooniettevõte, kes alustas ka eksportimist. Ettevõttes on kolm töötajat: tegevjuht ja fotograaf Ahto Sooaru, loovjuht ja disainer Maria Laanelepp ning disainer Lauri Vasar.
  Mikseri suurimad kliendid on siiani olnud Restoran52 (Eesti toidukohti tutvustav mäng), Tartu tudengipäevad, Sibulatee (Peipsiveere turismiettevõtete võrgustik), Püssirohukelder ja Tartu Loomemajanduskeskus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.