Juhid vahetusid nii kinnisvara- kui ka pangandusmaastikul

ÄP 30. mai 2011, 00:00

Eestlasest juhi palkamisega soovib kinnisvaranõustaja Newsec astuda sammu kohalikule kliendile lähemale, teatas ettevõte. "Võrreldes Skandinaavia kinnisvaramaastikuga on Baltimaade turg veel väga noor ja hea tervise juures. Tundub, et Eesti asub kinnisvaraturul teiste Balti riikide ees juhtpositsioonile," kommenteeris olukorda Newsec Baltimaade tegevjuht Ricardas Cepas.

Roul Tutil on märkimisväärsed kogemused pangandussektoris ning pikaajaline müügijuhtimise kogemus Skandinaavia turul.

Tamro. Ligi 20 aastat Eesti ühe suurima ravimite hulgimüügifirma eesotsas olnud Tarvo Vaasa lahkus Tamro Eesti juhi kohalt ja juhtkond on asendatud soomlastega. Vahetusid Tamro Eesti OÜ juhatuse liikmed. Ettevõtte senine tegevjuht Tarvo Vaasa ja finantsjuht Indrek Veevo lahkusid ettevõttest ning nende asemel asusid juhatusse Petri Ilari Anttila, Arvi Sakari Ahdekivi ja Anna Kaisa Vuorinen, kes kõik on Tamro Soome emafirmast.

Peale Vaasa ja Veevo arvati märtsi algusest Tamro Eesti OÜ juhatusest välja Jo Langmoen.

SEB Pank. Turundus- ja kommunikatsioonidivisjoni direktorina asus tööle Kristjan Seema, kes seni juhtis Tele2 Eesti turundusmeeskonda. Seema töötas Tele2s alates 1997. aastast, sellest viimased kuus aastat Tele2 Eesti turundusdirektori ametikohal. 2008. aastal pälvis Kristjan Seema aasta turundusjuhi tiitli. SEB Eesti senine turundus- ja kommunikatsioonidivisjoni direktor Karl Multer asus SEB Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi ametikohale.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing