Kuidas edukad juhid tulemusi mõõdavad?

ÄP 30. mai 2011, 00:00

Samuti soovitakse välja uurida, millised on juhtkonna eelistused hindamisparameetrite valikul ning millised tegurid mõjutavad sobivaima hindamismudeli valikut. Vaatluse all on ka ettevõtete riskijuhtimine.

Uuringu tulemusi võrreldakse samalaadsete uurimistulemustega mujal maailmas. Uuringu kordamine tulevikus annab võimaluse kaardistada Eesti juhtide eelistused ja eelistuste muutumise ajas. Küsimused jagunevad nelja valdkonda: investeerimisprojektide hindamine, ettevõtte üldise edukuse hindamine, ettevõtte riskijuhtimine ja üldised küsimused.

Uuringus osalejad saavad tasuta kokkuvõtte tulemustest ning esialgsetest järeldustest, et laialdastel võimalustel baseeruvas maailmas veelgi paremini orienteeruda ja otsustada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:11
Otsi:

Ava täpsem otsing