Roosikrantsi ainus puumaja müügis

ÄP 01. juuni 2011, 00:00

Otse Tallinna linnavalitsuse kõrval asub 19. sajandist pärit puumaja. See on ainus puumaja Roosikrantsi tänaval. Majas on kolm korrust ja 16 tuba, mis on maja müüki vahendava Arco Vara kinnitusel sada protsenti autentselt restaureeritud.

Praegu tegutsevad majas vesipiiburestoran ja öölokaal. Teisel korrusel korraldatakse pidulikke üritusi ja vastuvõtte, kuid need ruumid saab välja ehitada luksuslikeks katusekorteriteks.

Arco Vara hinnangul on tegemist eksklusiivse võimalusega investeerida 2 miljonit eurot. Hind ilmselt ei ole oluliselt kaubeldav, kuna omanikul ei pidavat olema müügisurvet. Maja ajendas müüki panema elavnenud kinnisvaraturg ja taas kerkima hakanud hinnad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:11
Otsi:

Ava täpsem otsing