LHV laseb nüüd mobiilis aktsiatega kaubelda

Anne Oja 01. juuni 2011, 19:05

Aasta alguses avatud LHV internetipank sai maikuus rea täiendusi ja võimaldab nüüd esimesena Eestis nutitelefoni vahendusel aktsiatega kaubelda.

Üheks olulisemaks muudatuseks LHV internetipangas on nüüd võimalus internetipanka oma käe järgi seadistada. Koondvaade jätab meelde varem tehtud valikud, lisatud on konto väljavõtted levinumate raamatupidamisprogrammide jaoks ning täiendust on saanud välismaiste maksekorralduse võimalused, teatas pank.

Kauplejatele tehtud uuendustena saab nüüd internetipangas otsida aktsiaid nime ja sümboli järgi ning kauplemisplatvorm LHV Trader on kättesaadav ka nutitelefonidelt. LHV Traderi mobiiliversioon on lihtne ja kiire keskkond, kus näeb reaalaajas hinnainfot, saab kaubelda väärtpaberitega ning hankida kiirülevaate positsioonidest ja orderitest. LHV Trader töötab Androidi operatsioonisüsteemides ja Apple ning Blackberry telefonides ja tahvelarvutites.

LHV internetipangas on kõik euroala arveldused tasuta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. June 2011, 19:05
Otsi:

Ava täpsem otsing