KJK fond sai Baltika suurimaks aktsionäriks

Raivo Sormunen 02. juuni 2011, 09:34

Seoses Baltika eelisaktsiate konverteerimisega lihtaktsiateks tõusis KJK Management poolt hallatav fond KJK Fund Sicav-SIF 17,77protsendise osalusega Baltika suurimaks aktsionäriks.

Pärast 4 miljoni eelisaktsia konverteerimist lihtaktsiaks kuulub Baltika juhtkonna poolt hallatavale firmale BMIG 15,15%, SEB AB kliendikontole (kelle taga peaks olema peamiselt East Capitali fondid) 10,35% ning Itaalia tekstiilifirmast koostööpartnerile E. MIROGLIO S.A. 9,35% Baltika aktsiatest.

KJK Fund Sicav-SIF Balticon Balti suunaline fond Luksemburis registreeritud kinnine fond, mis investeerib peamiselt Balti riikide aktsiaturgudele ning mille maht oli märtsi lõpu seisuga 165,5 miljonit eurot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2011, 15:44
Otsi:

Ava täpsem otsing