LG mobiilitootmine saatis aktsia langusesse

Katre Pilvinski 03. juuni 2011, 12:46

LG Electronicsi aktsia kukkus 2,3 protsendi jagu, kui selgus, et firma mobiiltelefonide üksus taastub eeldatust aeglasemini.

Maailma suuruselt kolmanda mobiiltelefonide tootja LG aktsia kukkus Souli börsil pärast seda, kui grupi juht Koo Bon Joon ütles, et mobiiltelefonide üksuse taastumine võtab rohkem aega kui analüütikud eeldasid, vahendas Bloomberg.

LG Electronicsi aktsia kukkus 2,3 protsendi jagu 92 000 Lõuna-Korea vonini, mis on suundumas peaaegu madalaima sulgemishinnani alates 2009. aasta märtsist. Lõuna-Korea Kospi indeks kasvas 0,2 protsenti. 

Selle aasta esimese kvartali jooksul teenis LG mobiiltelefonide üksus 93 mln dollari suuruse tegevuskahjumi, mis on juba teine järjestikune kahjumit tootev kvartal. LG eeldab, et selles kvartalis aitab nende nutitelefon Optimus tulemusi parandada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2011, 11:05
Otsi:

Ava täpsem otsing