Sõõrumaa väljus ehitusärist

Alyona Stadnik 06. juuni 2011, 00:00

"Ei ole mõistlik olla, või no vähemalt minul ei ole mõistlik olla puhtalt ainult ehitusäris. Mulle piisab sellest kinnisvaraarendusest, mis mul siin Eestis on, ning olen fokuseeritud muudele turgudele," kommenteeris Sõõrumaa. Ta täpsustas, et see otsus oli vastastikune. Sõõrumaa ei soovinud öelda, mis hinnaga ta oma osaluse maha müüs. "Ehitusel ei ole suurte numbritega tegemist," märkis ta.

KMG Inseneriehitus kuulub nüüd 50% osalustega juhatuse liikmetele Indrek Pappelile ja Marek Jassikule. Pappel kinnitas, et jagunemisprotsessi kaudu on juhtkonna osalus ettevõttes kasvanud ning nad on praegu enamusosalusega omanikud. Enne kuulus mõlemale juhatuse liikmetele 15% ettevõtest.

Pappeli sõnul otsustasid nad osta seepärast, et tegevjuhtide kohus on arendada ettevõtet edasi. "Me püüaks inseneride sektoris edasi areneda. Oleme kogu oma hinge ja aja ettevõttesse panustanud. See on nagu enda kasvatatud laps, millest on raske loobuda," lausus ta.

2010. aastal suurendas KMG Inseneriehituse AS käivet ja seega ka positsiooni ehitusturul. Ettevõtte tegevusala on suuremahuliste insenertehniliste rajatiste ehitamine.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing