Suvel näeb Metropolitan Opera säravaimaid oopereid

ÄP 10. juuni 2011, 00:00

Augustini on võimalik kinos Coca-Cola Plaza vaadata sarja "The MET: Live in HD" viimaste hooaegade parimaid oopereid.

Enne uut otseülekannete hooaega on võimalik eriprogrammi raames kuulata ja vaadata selliste tuntud heliloojate nagu Verdi ja Donizetti meistriteoseid, mida esitavad ooperilavade superstaarid, näiteks Anna Netrebko, Natalie Dessay, Marina Poplavskaya, Juan Diego Flórez, Roberto Alagna, Marcello Giordani ning legendaarne tipptenor Pl?cido Domingo.

Ooperite korduslinastuste programm sisaldab kuut populaarset Metropolitan Opera ooperilavastust. Sari alustab 15. juunil Oscari-võitjast filmirežissööri Anthony Minghella lavastatud ooperiga "Madama Butterfly", kus kõlavad Puccini kaunid meloodiad.

Peale selle leiab kavast "Tosca", sama helilooja ühe tuntuima dramaatilise ooperi, kus peaosas sopran Karita Mattila. Lõbusate lugude austajaid peaksid rõõmustama Donizetti ooperid "Rügemendi tütar" ja commedia dell'arte stiilis "Don Pasquale", kus särava rolli teeb tähtsopran Anna Netrebko.

Verdi loodud meistriteostest saab nautida legendaarse tipp-tenori Pl?cido Domingoga peaosas ja METi muusikajuhi James Levine'i dirigeerimisel ooperit "Simon Boccanegra" ning briti teatrikorüfee Sir Nicholas Hytneri lavastatud "Don Carlot".

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing