Padisel põles saekaater ja Tallinnas tramm

Kadrin Karner 11. juuni 2011, 10:38

Eile õhtul Padise vallas toimunud tulekahjus põles täielikult maha saekaater, hommikupoolikul süttis Tallinnas tramm.

Eile õhtul kella 18 paiku sai häirekeskus teate, et Harju maakonnas Padise vallas Määra külas põleb saekaater. Päästjate kohale jõudes oli saekaater hävinenud ning päästjatel jäi üle vaid päästa lähedal asuv mets ja territooriumil asunud saematerjal. Tulekahju tekkepõhjused on selgitamisel, teatas päästeamet.

Eile ennelõunal, veidi enne kella 11 teatati häirekeskusele tulekahjust Tallinnas Tondi tänaval trammide lõpp-peatuses, kus põles tramm. Päästjate kohale saabudes põles trammi juhikabiin. Õnnetuse hetkel ükski reisija trammis ei viibinud. Päästjad kustutasid põlengu kella 11.18-ks. Oletatav põlengu põhjus oli elektririke.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. June 2011, 10:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing