"Kuumus teeb poliitikutele liiga"

Kadrin Karner 11. juuni 2011, 14:16

Aarne Rannamäe ütles täna, et uute ideedega välja tulnud poliitikud on meediast välja söönud sääsed, grillimise ja muud tavalised suveteemad. 

"Laari 10 protsenti ja enam kärpimine on nagu kuvaldaga sääse tapmine," lausus Rannamäe. Tema sõnul juhtub tihti, et uus ülemus tuleb asutusse suhtumisega, et inimesed ei tee seal niikuinii midagi ja otsast võib rahulikult kärpima hakata, vahendas Delfi.ee.  

Rannamäe imestas, miks tuleb Laar selle ideega välja alles nüüd. "Neid ministeeriume, mida IRLi poliitikud juhivad, juhtisid nad ka enne. Jääb alati ju täielik õigus küsida, et kus te mehed varem olite?"

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. June 2011, 11:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing