Nokia tutvustab Aasia vallutamise plaane

Fredy-Edwin Esse, California 20. juuni 2011, 10:09

Nokia tegevjuht Stephen Elop teeb homme enda esimese katse võtta tagasi juhtohjad Aasia mobiiliturgudel, kus ollakse samuti tugevalt turuosa kaotamas.

Homme Singapuris toimuval Nokia Connection 2011 tutvustab Elop firma strateegiat Aasias ning näitab ka uusi mudeleid, vahendab Bloomberg. See on endisele Microsofti osakonnajuhile esimene kord esineda Nokia tegevjuhina Aasias.

Pärast mitmeid kuid luues plaane, kuidas võistelda Apple'i ja teiste konkurentidega Euroopas ning USAs, võib Elop enda tähelepanu suunata hoopis Samsungi ja ZTE rünnakute tõrjumisele Aasias. Kaalul on kaks maailma suurimat mobiiliturgu, mis peaksid järgmise nelja aastaga kasvama 40% võrra.

"Nad täiesti unustasid Aasia," ütles Aramea Asset Managementi portfellihaldur Boris Böhm Bloombergile. "Võisteldes Apple'iga keskendusid nad liiga palju arenenud turgudele, millega nad kaotasid täiesti ära idee pakkuda odavaid telefone."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. June 2011, 10:09
Otsi:

Ava täpsem otsing