Igavesel tulel ei tohi muna praadida

Elmar Ots 22. juuni 2011, 18:05

Ukraina miilits otsib kolme naist, kes praadisid Kiievis tundmatu sõduri haual loitval igavesel tulel mune. Naisi ähvardab kuni viis vangla-aastat.

Kiievi miilits algatas Interfaxi teatel kriminaalasja kolme naise vastu, kes YouTube`i riputatud videol praevad Ukraina pealinnas tundmatu sõduri haual igavesel tulel mune. Kui naised tabatakse, võib kohus nad hauarüvetamise eest viieks aastaks vangi mõista.

Väidetavalt üritasid munapraadijad oma teoga tõmmata avalikkuse tähelepanu mullu detsembris samasuguse teo eest vahistatud naisele, kes istuvat tänaseni trellide taga.

Toona praadis igavesel tulel mune ja küpsetas vorstikesi terve rühm inimesi, kellest miilits sai kätte vaid ühe. Toiduvalmistamisaktsiooniga protestiti igavese tule kui raiskajaliku kombe vastu, sest leek neelavat aastas rohkem kui 20 000 euro eest gaasi. Ühe protestija väitel võiks selle raha pigem jagada veteranidele pensionilisaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2011, 13:21
Otsi:

Ava täpsem otsing