Väinu Rozental • 28. juuni 2011 kell 15:40

Konsultatsioonifirma juht: aastaaruanded peavalu ei tekita

Kõigi kolme meie gruppi kuuluva ettevõtte majandusaasta aruanded peaksid saama õigel ajal esitatud, kuid mõni võib jääda viimasele minutile küll, vastas ASi Innopolis Konsultatsioonid partner ja juhatuse liige Riivo Anton päevaküsimusele.

„Kõigi meie ettevõtete majandusaasta aruanded on e-äriregistrisse sisestatud, aga mõnel juhul on võib-olla vaja veel väikesed muudatused teha,“ rääkis Anton. „Aga kõige sellega on plaan täna-homme kindlasti ühele poole jõuda.“

Antoni sõnul aastaaranded mingit peavalu ei tekita. „Esimesel aastal, kui seda e-süsteemi rakendati, siis tahtis asi harjumist veidi, aga praegu klapib kõik kenasti,“ lisas ta.

Äripäev küsis täna ettevõtjatelt, kas teil on majandusaasta aruanne juba esitatud või ootate viimase hetkeni. Päevaküsimuse ajendiks on see, et ettevõtte majandusaasta aruannete esitamise tähtaeg on 30. juuni.

Innopolise grupis on kolm ettevõtet. Innopolis Konsultatsioonid tegeleb europrojektide ning ärianalüüsiga, OÜ Innopolis Insenerid tegeleb arhitektuurse ja insenertehnilise projekteerimisega ning OÜ Wiser Financial Advisors tegeleb investeeringutega.

Hetkel kuum