Sampo Pank jätkab kroonihindade näitamist

Silvia Kruusmaa 01. juuli 2011, 10:55

Kuigi tulenevalt seadusest pidid pangad kroonihindu näitama paralleelselt eurodega 30. juunini, otsustas Sampo Pank, et jätkab kroonihindade näitamist oma hinnakirjas ning samuti internetipangas aasta lõpuni.

Sampo Panga jae- ja personaalpanganduse direktori Tõnu Vanajuure sõnul on kroonide vahetamise aktiivsus küll langenud ja tehinguid jäänud alates märtsist selgelt harvemaks, on siiski neid kliente, kes teenust veel soovivad.

“Uus raha on küll eestimaalaste käes pool aastat keerelnud, samas on kliendid jätkuvalt huvitatud Eesti kroonide vahetusest ning ka internetipangas ja hinnakirjas soovitakse näha eurohindu Eesti kroonidesse arvestatuna. Klientidele meeldib internetipangas näha samal lehel koondväljavõtet nii kroonides kui eurodes ning kasutada mugavat eurokalkulaatorit. Seega on põhjendatud otsus jätkata hindade näitamist kahes vääringus. Samuti jätkame kroonide teenustasuta vastuvõtmist kõigis suuremates keskustes, kus oleme esindatud,“ selgitas Vanajuur.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    01. July 2011, 10:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing