FOTOD: idatuul tõi Piiterist külalisi

05. juuli 2011, 21:29

Öö hakul vuhisesid Noblessneri sadamasse Tallinnas võidupurjetajad otse Piiterist. Jahid Nika, Onega ja Briz jõudsid muulide vahele finishiliinile esimestena, olles läbinud 170 meremiili 18 tunniga. Regatti toetas kogu teekonna vältel reibas idatuul.

Kokku on Balti Karika regati raames Eestis 83 meeskonnaliiget 12 jahi pardal, kes pärit Peterburi jahtklubidest. Noblessner võõrustab 22 korda toimunud Baltic Sea Cup regatti teist aastat järjest.

Täna on külalistel puhkepäev, kolmapäeval kõlab stardipauk laevastiku võidusõidule lahel ja hiljem abilinnapea Mihhail Kõlvarti vastuvõtt Raekojas. Reede hommikul võetakse kurss Ruhnule, kuhu viib Balti Karika järgmine etapp.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    01. May 2012, 21:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing