Soome suusakuulsus Myllylä leiti kodust surnuna

Elmar Ots 05. juuli 2011, 16:53

Soome suusakuulsus Mika Myllylä leiti täna kell 11 kodust Kokkolast surnuna.

41aastase Myllylä surnukeha leidmisest teatas politseile juhuslik inimene, vahendab ajaleht Helsingin Sanomat. Esialgseil andmeil ei kahtlusta võimud kuritegu, kuid Myllylä surma põhjust alles uuritakse.
Myllylä oli Soome üks edukamaid murdmaasuusatajaid – ta võitis kuus olümpia- ja üheksa MM-medalit. 2001. aastal pärast Lahti suusa-MMi sai Myllylä kaheaastase võistluskeelu, sest ta tabati dopingaine hemohesi kasutamiselt.
Pärast suusatajakarjääri tegutses Myllylä muuhulgas kinnisvaramaaklerina, kuid hakkas ka jooma. Meest karistati mitu korda vägivallatsemise eest ning veebruaris mõisteti ta tingimisi vangi roolijoodikluse eest. Endise abikaasa Suviga oli Myllyläl kolm last.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. July 2011, 11:33
Otsi:

Ava täpsem otsing