Citi soovitab AirAsia aktsiat müüa

Fredy-Edwin Esse, California 07. juuli 2011, 09:31

Citigroupi analüütikute sõnul on kõik viimased head uudiseid AirAsia kohta juba firma aktsiasse sisse hinnatud, mistõttu langetas pank aktsiasoovitust.

Citi sõnul on AirAsia aktsia sel aastal tõusnud 38% - nii hästi pole läinud ühelgi teisel lennufirmal, vahendab MarketWatch. Kuna enamik kasvuväljavaateid ja häid uudiseid on aktsiasse juba sisse hinnatud, langetab Citigroup aktsiasoovituse "osta" pealt "müü" peale.

"Usume, et nüüd on õige aeg võtta kasum välja enne varsti saabuvat volatiilsust," ütles Hongkongis baseeruv Citi analüütik Rogan Wong.

Hiljuti teatas AirAsia rekordilisest 18 miljardi dollarilisest lennukitellimusest, kui Airbusiga löödi käed 200 A320neo tellimiseks, millele väidetavalt lisandub veel 100 lennukit, millega tehingu maht tõuseb 27 miljardi dollarini ja AirAsiast saab maailma üks suuremaid lennufirmasid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2011, 09:31
Otsi:

Ava täpsem otsing