"Eesti pole veel heaoluriik"

10. juuli 2011, 09:41

Taani-Eesti Kaubanduskoja nõukogu esimees Jens Christiansen usub, et Eesti maksusüsteemi mudel on osutunud õigeks.

"Teised riigid on näidanud üles huvi Eestilt õppida, mitte Eestit õpetada. Üks näide on Fääri saared. Eestis on positiivne lihtne maksusüsteem. Muret tekitab, et Eesti süsteem on pidevas liikumises Lääne-Euroopa heaolu standardite suunas, sealhulgas ka Taani. Taani võib küll eeskuju olla mitmes aspektis, kuid praegu on seal tungiv vajadus leida uusi viise, kuidas heaolu säilitada. Siinseid Taani ettevõtteid juhivad üha enam eestlased, kuna rahvusvaheline juhtimiskogemus Eestis kasvab. Näeme taanlaste poolt kasvavat huvi investeerida Eestisse ning pikaajaliselt Eesti firmadega koostööd teha," rääkis Christiansen.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    12. July 2011, 09:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing