Pealinna ettevõtjad saavad kandideerida auhindadele

Silvia Kruusmaa 12. juuli 2011, 17:23

Tallinna ettevõtlusamet kutsub pealinna ettevõtjaid osalema konkursil „Tallinna ettevõtlusauhinnad 2011“, konkursi eesmärgiks on aidata kaasa ettevõtluse edenemisele ning tutvustada laiemale üldsusele tegusaid inimesi ja organisatsioone.

Tallinna linn on traditsiooniliselt sügiseti toimuva ettevõtluspäeva raames tunnustanud kohalikke ettevõtjaid ja ettevõtluse arendajaid, teatas Raepress.

Sel aastal on konkursil kokku kuus põhikategooriat ja eriauhinnad koostöös kõrgkoolidega kategoorias „Rakenduslik teadustöö 2011“. Konkursi “Arendusprojekt 2011” eesmärgiks on tunnustada ettevõtteid, kelle teostatud kinnisvara arendusprojektid aitavad kaasa kaasaegse, ettevõtlust soosiva linnaruumi kujundamisele ning atraktiivse elukeskkonna loomisele.

Konkursi “Koostööprojekt 2011” eesmärgiks on tunnustada projekte, mis on läbiviidud sarnast majandushuvi jagavate ettevõtete, teadus- ja arendusasutuste ja/või kolmanda sektori organisatsioonide vahelises efektiivses koostöös ning millel on suur potentsiaal saavutada majanduslikku edu uuendusliku toote, teenuse või ärimudeli rakendamise kaudu.

Konkursi “Särav startija 2011” eesmärgiks on tunnustada Tallinna alustavaid ettevõtjaid, nende ettevõtlikkust, innovaatilisust ning ärilist mõtlemist.

Konkursi “Turismitegu 2011” eesmärgiks on tunnustada eraisikuid, ettevõtteid või organisatsioone, kelle algatatud ja läbiviidud projekt(id) pakub oma mitmekesiste sündmuste ja ettevõtmistega lisaväärtust Tallinnale kui turismisihtkohale.

Konkursi “Töökohtade looja 2011” eesmärgiks on tunnustada pealinna ettevõtteid, kes on laiendanud oma tegevust, loonud uusi töökohti ja aidanud seeläbi kaasa tööhõive kasvule Tallinnas.

Konkursi “Vastutustundlik ettevõte 2011” eesmärgiks on tunnustada pealinna silmapaistvamaid vastutundlikke ettevõtjaid, nende sotsiaalset ja keskkonnaga seotud innovaatilisust ja ettevõtlikkust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. July 2011, 17:24
Otsi:

Ava täpsem otsing