Citigroupil on eeldused heaks tulemuseks

Rainer Saad 15. juuli 2011, 12:25

Citigroupi panused tõusid eile, kui tema rivaal JPMorgan teatas oodatust parematest teise kvartali tulemustest.

Analüütikud ootavad Citigorupi teise kvartali kasumiks 96 senti aktsia kohta, mis on kuues järjestikune kvartalikasum. Eelmisel aastal samal ajal teenis Citi 90 senti aktsia kohta, kirjutab Bloomberg. 

JPMorgani tulemused viitavad, et laenuportfell, mis on alates finantskriisist kahanenud, on nüüd stabiliseerumas või isegi kasvamas. Kuid investorid jäävad skeptiliseks, et Citigroupi probleemid veel möödas oleksid. Kevadel vähendas Citigroup aktsiate arvu, vähendades 10 aktsiat ühe aktsia vastu ning peale seda on ettevõtte väärtus börsil kahanenud rohkem kui 13%.

Citigroup vajas finantskriisi üle elamiseks 45 miljardi dollari suurust abi Ameerika valitsuse poolt. Suurpank teatab enda teise kvartali tulemused täna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2011, 12:26
Otsi:

Ava täpsem otsing