Goldman tõstis Apple`i aktsia hinnasihti

Rainer Saad 20. juuli 2011, 16:07

Goldman Sachs Groupi analüütikud tõstsid tehnoloogiagigandi Apple aktsia 12kuulise hinnasihi 485 dollarilt 525ni.

Pank kergitas Apple`i prognoosi pärast tehnoloogiafirma eile välja kuulutatud oodatust paremat majandustulemust.
Goldmani analüütikud tõid välja, et hinnasihil on ka riske. Jaapani maavärinast põhjustatud tarnekatkestused, suurenev tarkvarakonkurents, võimalikud õiguslikud ja regulatiivsed piirangud ning juhtkonna edasised plaanid, loetleb Goldman Sachs klientidele saadetud kirjas. 

Apple`i majandusaasta III kvartali kasumiks kujunes 7,79 dollarit aktsia kohta. Aasta tagasi oli see 3,51 dollarit. Käive kasvas möödunud aastaga võrreldes  82% ehk 15,7 miljardilt 28,57 miljardi dollarini. 


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. July 2011, 16:07
Otsi:

Ava täpsem otsing