Goldman Sachs hakkab koondama

Rainer Saad 21. juuli 2011, 12:52

Goldman Sachs plaanib II kvartali kehva tulemuse järel koondada 3% töötajatest, vahendab CNBC.

Goldman on suutnud suuri koondamisi ära hoida sellega, et kärpis boonuseid. Pärast finantskriisi vähendas Goldman töötajate boonuseid, kuid tõstis palka. Kui panga tulu langeb, ei jää Goldmanil aga muud üle kui koondada. Panga finantsjuht David Viniar ütles, et koondamistega näidatakse, et pank suhtub investorite pettumusse täie tõsidusega. 

Goldman Sachsi II kvartali tulemus hüppas 77%, kuid jäi alla analüütikute ootustele. Globaalselt tegutsev suurpank teenis kasumit 1,09 miljardit dollarit ehk 1,85 dollarit aktsia kohta, kuid analüütikud lootsid enamat - 2,27 dollarit aktsia kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. July 2011, 12:52
Otsi:

Ava täpsem otsing