Tarbijakaitse keelas Eesti Lotol oodatavate võitude avaldamise

Katre Pilvinski 26. juuli 2011, 18:17

Tarbijakaitseamet tegi Eesti Lotole ettekirjutuse lõpetada lotomängude ennustatavate peavõitude avaldamine.

"Tegemist on Eesti Lotole tehtud ettekirjutusega, mille kohaselt Viking Lotto ja Bingo Lotto ennustatava jackpoti esitlemine on tarbijakaitseameti hinnangul käsitletav hasartmängu keelatud reklaamina," ütles tarbijakaitseameti pressiesindaja Kadri Kauksi ERRile.

Eesti Loto vaidlustas tarbijakaitseameti ettekirjutuse Tallinna halduskohtus ning kohus arutab kaebust 2. augustil.

Reklaamiseaduse kohaselt ei tohi hasartmängu reklaam sisaldada üleskutset osaleda hasartmängus või külastada mängukohta ega teavet, mis võib jätta mulje, et hasartmängu mängimine on üldistes huvides kasulik või suurendab sotsiaalset edukust.

 

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. July 2011, 18:17
Otsi:

Ava täpsem otsing