Alkoholimüügi keeld paneb tanklapoed kinni

Anne Oja 29. juuli 2011, 17:14

Alkoholimüügikeeld paneb ilmselt paljud tanklate juures töötavad kioskid kinni, sest napsu ja tubaka müük moodustab nende käibest olulise osa, räägib R-Kioske majandava Rautakirja Eesti OÜ tegevjuht Ivar Vendelin.

"Arvan, et alkoholimüügi keelamine bensiinijaamades viib paljude tanklate juures asuvate kioskite sulgemiseni. Alkohol ja tubakas on siiski nende kioskite müügis oluline osa," sõnas Vendelin Äripäeva päevaküsimusele vastates. 

"Loomulikult ei eelda keegi, et kioskist ostetud alkohol kohe ka roolis lahti tehakse, pigem on see ikkagi erand. Paljud automaattanklad asuvad aga näiteks Säästumarketi või mõne muu kaupluse kõrval või esisel platsil, mis seaks küsimuse alla ka nende kaupluste alkoholi müügiloa," lisas Vendelin.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. August 2011, 10:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing