Swedbank: Baltika väljavaade paranes

Rainer Saad 03. august 2011, 21:07

Baltika teatas, et 27. juunil 2011 toimunud nõukogu koosolekul otsustatud aktsiakapitali suurendamine ning selle käigus toimunud aktsiate avalik pakkumine viidi läbi täies mahus, see tähendab kõigi 4 300 000 pakutud aktsia osas kogusummas 3 010 000 eurot.

Kokku esitasid investorid märkimiskorraldusi 4 637 790 aktsia ulatuses, mis tähendab 1,1-kordset ülemärkimist.

Swedbank Markets kommenteeris AS Baltika aktsiate avalikku pakkumist, et see oli edukas. Avaliku pakkumise tulemusena kogus AS Baltika 3 miljonit eurot investoritelt, et parandada enda keerulist likviidsusolukorda. Lisaks paranevatele tulemustele ja lisakapitalile on ettevõtte väljavaade paranemas.

Samuti ütles Swedbank Markets, et AS Baltika väljumine Poola turult avaldab positiivset mõju ettevõtte tulemustele ja likviidsusele.

Baltika aktsia hinnasiht jääb vaatluse alla, kuid muutust võib oodata varsti.  

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2011, 12:28
Otsi:

Ava täpsem otsing