Riskikapitalist: ei oska kohe mitte midagi öelda

Anne Oja 10. august 2011, 08:45

Väikeinvestor ja Hanseatic Capital Estonia juhatuse liige Kalmer Kikas ütles, et ei oska börside praeguses pingelises olukorras mingit seisukohta võtta.

"Kui võimalik, ei tahaks ma praegu midagi öelda. (Nõutult - toim) ma tõesti ei oska mitte midagi öelda, kui tahate midagi kirja panna. Mõtlen asjadest (investeeringutest – toim) ikka pikaajaliselt, mitte niimoodi," vastas Kikas Äripäeva küsimusele, mida ta börsiinvestorina praegu mõtleb, kas müüb või ostab aktsiaid.

Äripäeva koostatud investorite TOPi kuuluv Kalmer Kikas omab investeerimisega tegelevat Monere Konsultatsioonide OÜd. 2010. aastal teenis see ettevõte 1,4 miljoni kroonise müügikäibe juures 4,7 miljonit krooni kasumit, bilansimaht ületas 18 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. August 2011, 08:45
Otsi:

Ava täpsem otsing