Anne Oja • 12. august 2011 kell 12:46

Olerex sai maha juttu rääkiva automaattanklaga

Olerex avas Tartus Veerikul hääljuhendamisega kiirjaama, mis on ettevõtte kolmas jaam Tartus ja 46. tankla Eestis.

Vastavatud jaamas saab ööpäevaringselt tankida mootoribensiine 95 ja 98 ning tavalist ja erimärgistatud diislikütust. Lisaks sõiduautodele teenindab Veeriku kiirjaam ka veokeid, mille tarbeks on paigaldatud eraldi kõrgsurvetankur. Avamise puhul on Veeriku tankla hinnad nädalajagu päevi muudest Olerexi tanklatest soodsamad.

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on uue jaama üheks eripäraks häälkäsklustega makseterminal, mis juhendab tankivaid kliente. „Veeriku jaama näol on tegemist tehniliselt kaasaegse ja Eesti ühe moodsama tanklaga, mis sõna otseses mõttes kõnetab kõiki tankijaid. Lisaks on mitmete tehnoloogiliste uuenduste kõrval kasutusel täiesti uus väliskujundus ja kogu jaama välisvalgustus on lahendatud ülisäästlike LED-valgustitega,“ kommenteeris turundusjuht.

Veeriku tankla ehitustöödega alustati tänavu aprillis. Jaama projekteeris OÜ Projekt O2 OÜ ja ehitas OÜ Detailehitus.

Olerexi turuosa on uuringufirma Wood Mackenzie andmetel 13%.

Hetkel kuum