Gert Tiivas sai uue ameti

Birjo Must 15. august 2011, 10:33

East Capital Exploreri juhile Gert Tiivasele tehti East Capital Groupi siseselt ettepanek liituda firma Baltimaade erakapitali investeerimismeeskonnaga.

Gert Tiivas on otsustanud pakkumise vastu võtta ja taanduda East Capital Exploreri juhi kohalt niipea, kui uus juhatuse esimees on leitud, teatas ettevõte. Tiivas on olnud East Capital Exploreri juht alates ettevõtte noteerimisest Stockholmi börsil 2007. aastal. Tema ülesandeks saab uues rollis olema East Capitali investeeringute juhtimine mitte-noteeritud ettevõtetesse Balti riikides.

"Balti regioon on praegu üks kõige huvitavamaid. Tükk rasket tööd konkurentsivõime taastamiseks, mis seisab ees suurel osal eurotsoonist, on Baltikumis juba seljataga. Meil on suur rõõm, et meie erakapitali meeskonnaga liitub niivõrd pika kogemusega investeerimisprofessionaal nagu seda on Gert Tiivas,“ ütles East Capitali nõukogu esimees Peter Elam Håkansson.

Tiivas tänas börsiteates East Capital Exploreri nõukogu ja aktsionäre võimaluse eest põneval ajal koos nendega töötada. „Nüüd on ees väga huvitav aeg Baltikumi jaoks ja seetõttu oli minu jaoks tegu võimalusega, millele ma ei saanud „ei“ öelda. Balti riikide majandused on kindlalt taastumise rajal ja hulk huvitavaid ettevõtteid otsib finantseerimisallikaid uueks kasvuperioodiks ning ma soovin East Capitali poolt seda valdkonda arendada,“ ütles ta.

East Capital on olnud aktiivne investor Baltikumis alates 1998.aastast, algselt East Capital Baltic Fund’i kaudu, mis keskendus avalikult noteeritud ettevõtetele. 2006. aastal käivitas ettevõte East Capital Baltic Property Fundi, mis tegeles ärikinnisvara investeeringutega. East Capital on aktsionär ka mitmes juhtivas mitte-noteeritud ettevõttes ning soovib olla Baltikumi turuliider kõikides peamistes varaklassides

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. August 2011, 09:21
Otsi:

Ava täpsem otsing