Ventspilsi sadam alustas Saaremaa–Gotlandi liinikonkurssi

Väinu Rozental 18. august 2011, 08:43

Ventspilsi vabasadam kuulutas välja konkursi, et leida operaator Ventspilsi–Saaremaa-Gotlandi laevaliinile.

Kuna see liin huvitab turiste eeskätt suvel, ei osanud sadama tegevjuht Imants Sarmulis ennustada, kas eraoperaatorid on huvitatud liini avamisest aasta lõpul. Ta lisas, et see ei ole väga kasumlik äri, kuna laevade tegevuskulud on suured, edastas Saaarte Hääl BNSi.

Ventspilsi vabasadama projektijuht Marcis Neliuss ütles Saarte Häälele, et vabasadam töötab pidevalt uute laevaliinide loomise kallal ja loomulikult puudutab see ka Gotlandi ja Saaremaa liini. Siiski märkis Neliuss, et sel aastal neid liine ei avata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. August 2011, 08:43
Otsi:

Ava täpsem otsing