Äripäev valis nädala tegija

Birjo Must 20. august 2011, 09:26

Äripäev valis sel korral nädala tegijaks Soome rahandusminister Jutta Urpilaineni, kes kauples Kreekalt välja kadestusväärsed tingimused.

Soome poolt vaadates on muidugi kena, kui nad Kreekale abi andes millegi käegakatsutava peale saavad loota, juhul kui päästmispüüetest hoolimata asjast asja ei saa. Väljastpoolt Soomet vaadates aga tundub ebaõiglane, kui oleme kõik midagi kokku leppinud, aga siis keegi kiirem/kavalam sätib asjad endale kasulikult ümber. Loomulikult on mõni riik juba protestinud. Ei, neil ei ole midagi selle vastu, et Soomele saab osaks erikohtlemine, nad tahavad lihtsalt ise ka sellest erikohtlemisest osa saada. Ja olemegi alguses tagasi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. August 2011, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing