Majandusteadlane: reiting ei anna midagi kodumajapidamistele

Birjo Must 21. august 2011, 12:39

See reiting ei anna midagi kodumajapidamistele ega ettevõtlusele, mille olukord reaalselt ainult halveneb, rääkis majandusprofessor Pjotr Vernitski.

Vernitski sõnul tõstis agentuur S&P Eesti riigireitingut üksnes riigivõlast lähtuvalt.

„Oma üliõpilastele räägin, et Eesti majandus meenutab tuntud kangelast Dumas’ Porthost (edevat musketäri Alexandre Dumas’ seiklusromaanidest-toim), kullatud mõõgarihma ja palja tagumikuga,“ lausus professor.

Agentuur S&P tõstis maailmamajanduse järjekordsete suurte probleemide taustal Eesti reitingut kahe astme võrra, mis on meie maa jaoks enneolematu kõrgus. Delovõje Vedomosti küsis, kas reiting aitab meil maailmamajanduse võimalikku langust kergemini üle elada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. August 2011, 12:39
Otsi:

Ava täpsem otsing