Austraalia õlletehas kaitseb end ülevõtmispakkumise eest

Romet Kreek 23. august 2011, 09:46

Austraalia suurim õlletootja Foster’s Group  tagastab aktsionäridele vähemalt 500 miljonit Austraalia dollarit ehk 520 mln USA dollarit, et seista SABMilleri vaenuliku ülevõtmispakkumise vastu, vahendas Bloomberg.

Raha tagastamine aktsionäridele võib toimuda kapitali vähendamise või aktsiate tagasiostu vormis, teatas maailma kõige kasumlikum iseseisev õlletootja. Viimase 12kuuga on õlletehas saanud 89 miljoni Austraalia dollari suuruse kahjumi, kuna kanti maha ettevõttele varem kuulunud veinitööstuse väärtust.

Foster’si juhatus teatas, et SABMilleri 9,5 miljardi Austraalia dollari suurune pakkumine on liiga madal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. August 2011, 09:46
Otsi:

Ava täpsem otsing