Vabaduses sündinud

Andres Haabu 26. august 2011, 00:00

Viimased paar aastat Eleuthera saarel Bahama saarestikus haagissuvilas lihtsat elu elades veetnud Lenny Kravitzil on valminud album "Black and White America".

Gruuvikalt ja värskelt startiv esimene pala, milleks on nimilugu "Black And White America", pakub suurepärase souli ja funk'i. See on meeldivalt teistsugune Kravitzi senini pigem rokkmuusikast ja meelastest ballaadidest koosnevast loomingust.

Mulle meeldib väga "Superlove", milles Lenny võtab käest kinni ja viib tagasi seitsmekümnendatesse. "I Can't Be Without You" on melanhoolne ballaad, milles Kravitz juba tuttavatel radadel oskuslik liigub. Maheda ja tantsulise klubihiti potentsiaali omava "Sunfloweri" pealt eelviimasele palale "Dream" üleminek tundub aga nagu kiirrongi hädapidurdus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing